Thursday , June 13 2024

Un bloc cu patru etaje va fi ridicat pe strada Parcului din Suceava

Firma ERICADA SRL vrea să ridice un bloc cu patru etaje pe un teren proprietate privată în suprafață de 1663 mp, situat pe str. Parcului, nr. 1, în intravilanul municipiului Suceava.

Intenția de elaborare a Planului de Urbanism Zonal (PUZ) și a Regulamentului de urbanism aferent în baza unui aviz de oportunitate a fost făcută publică pe site-ul Primăriei Suceava.

Potrivit sursei citate, publicul interesat poate transmite observații și propuneri privind intenția de elaborare a PUZ-ului, în termen de 5 zile de la data de 21 mai, la registratura Primăriei. Blocul respectiv are regim de înălțime D1^D2^P^4,  iar înălțimea calculată de la cota terenului sistematizat este de 21,5 metri. Vor fi 50 de apartamente amenajate la parter și la cele patru etaje. Drumul de acces existent este propus pentru modernizare, în sensul lărgirii la 12 metri. În total vor fi 57 de locuri de parcare, din care 15 în subteran, la demisol, iar restul vor fi locuri de parcare de suprafață. Un mic loc de joacă pentru copii va fi amenajat, la fel cum și 187,5 metri pătrați de spațiu verde. (D.P.)

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …