Thursday , February 2 2023

Un bebeluş a fost abandonat pe câmp, in soare, la Vadu Moldovei

bebe

Un bebeluş abia născut a fost abandonat de mamă pe câmp, în judeţul Suceava. Pruncul a fost lăsat în soare, la zeci de metri de drum. Din fericire, a fost găsit la timp de un trecător. Mama susţine că şi-a abandoat copilul de frica familiei.
Bebeluşul a fost găsit de un localnic din Vadu Moldovei, Suceava, într-un lan de grâu, la 100 de metri de Drumul European 85. Bărbatul a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi cei de la Serviciul de Ambulanţă. Copilul a fost preluat de medici şi transportat la spitalul din Fălticeni. Doctorii au spus că micuţul este în stare bună.
Poliţiştii au identificat-o şi pe mama nou-născutului, o tânără de 19 ani. Fata se externase luni din spital. Iniţial, acesta nu şi-a recunoscut fapta, însă după ore de audieri, ea a mărturisit că şi-a abandonat bebeluşul din cauza tatălui ei.
Tânăra mai are un copil şi locuieşte împreună cu concubinul ei, în casa tatălui ei. Bătrânul i-a spus să nu mai vină cu al doilea copil acasă, pentru că nu mai are resurse financiare ca să-l crească.
 

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …