Tuesday , December 6 2022

Un bătrân de 84 de ani a murit după ce a intrat cu o bicicletă electrică într-un tractor care nu i-a acordat prioritate

Sâmbătă, la ora 10:35, L. Dumitru, din Horodnic de Sus, a condus un tractor agricol marca Fiat ce tracta o remorca pe un drum comunal neclasificat din localitate și, ajungând la intersecția cu DC 46, nu a acordat prioritate de trecere  lui Prelipcean Ioan, de 84 ani, care se deplasa pe o bicicletă electrică, bicicletă care a intrat în coliziune cu remorca tractorului.

În urma impactului, bătrânul de pe bicicletă a murit pe loc.

Tractoristul a fost testat alcoolscop de polițiștii, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că remorca nu figurează ca fiind înmatriculată/înregistrată, iar plăcuța cu nr. de înregistrare aplicată pe remorca aparține unui tractor agricol.

Din verificările efectuate, vinovăția producerii accidentului rutier aparține conducătorului tractorului agricol L. Dumitru, care nu a acordat prioritate de trecere lui Prelipcean Ioan, care se deplasa pe bicicleta electrică.

Polițiștii au  întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ”ucidere din culpă, ”conducerea unui vehicul neînregistrat” și ”conducerea unui vehicul cu număr fals de înregistrare”.

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …