Tuesday , June 25 2024

Un bătrân de 78 de ani a murit după ce a căzut din căruță în pârâul din fața casei sale

Miercuri după-amiază, la ora 17.10, Poliția  Fălticeni a fost sesizată prin 112  despre faptul că un bărbat a fost găsit căzut în albia unui râu, împreună cu un un atelaj hipo, și se află în stare de inconștiență.

Polițiștii deplasați la fața locului au aflat că Rusu Dumitru, de 78 ani, din Preutești, locuia într-o zonă destul de izolată și  obișnuia să se deplaseze în localitate  cu ajutorul unui atelaj hipo. Miercuri,  bătrânul a mers cu căruța  în sat, pentru a-și vizita diferite cunoștințe. În jurul orei 17.00, s-a reîntors la domiciliu, iar când a vrut să intre cu atelajul în curte a făcut o  manevră greșită, iar  partea din spate a căruței a fost proiectată de pe podețul din fața porții în albia  unui pârâu.  Bărbatul a fost aruncat în apă, unde a fost găsit în scurt timp în stare de inconștiență de către vecini. Aceștia din urmă l-au extras din albia pârâului și au solicitat invervenția unui echipaj medical.

Un prim-echipaj medical din cadrul SAJ Suceava și-a făcut apariția la fața locului iar ulterior a fost solicitat intervenția unui alt echipaj medical prevăzut cu un medic urgentist având în vederea gravitatea leziunilor bătrânului. În ciuda eforturilor îndelungate ale personalului medical, aceștia au declarat într-un final decesul lui Rusu Dumitru.

În urma examinării cadavrului au fost identificate multiple leziuni la nivelul feței și la nivelul membrelor superioare.  Polițiștii au  întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere  din culpă”.

Vezi si

CSM Suceava are o sportivă calificată oficial la Jocurile Olimpice de la Paris

Rădăuțeanca Mădălina Amăiestroaie (21 de ani) va reprezenta România în proba olimpică de tir cu …