Thursday , September 29 2022

Un bătrân a ajuns la spital, după ce și-a dat foc

Acesta a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp cu demență și era în grija fiicei sale 

Un bătrân în vârstă de 84 de ani din comuna Bosanci a avut nevoie de asistență medicală, luni dimi­nea­ță, după ce, din greșeală, și-a dat foc la pantalonii cu care era îm­brăcat. Norocul bătrânului a fost că, fiica sa, care era în camera alăturată i-a auzit țipetele și a alergat să vadă despre ce este vorba. Aceasta a stins focul, bătrânul având în mână o brichetă, după care l-a ajutat să-și dea jos pantalonii. Văzând că are mai multe răni pe picioare, femeia a sunat la 112 și a solicitat ajutor. Un echipaj al Ambulanței l-a preluat și l-a transportat la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Județean, unde a fost diagnosticat cu arsuri de gradul II și III la membrele inferioare și a fost internat pentru tratament de specialitate.

Din declarațiile familiei a reieșit că bătrânul a suferit în urmă cu câteva luni de zile, un accident vascular cerebral, în urma căruia a rămas cu pareză pe partea stângă, tot atunci fiind diagnosticat și cu demență. Fiica sa a venit din București pentru a-l îngriji și s-a mutat în casa părintească din comuna Bosanci. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. (C.R.)

 

Vezi si

Primarul Lungu felicită Foresta după meciul cu UTA Arad și anunță că acum se toarnă fundațiile la Baza sportiva tip 1, unde va fi construit un nou stadion

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat la meciul de fotbal din Cupa României dintre …