Tuesday , July 5 2022

Un bărbat și o femeie grav răniți, după ce căruța în care se aflau a fost lovită la Pătrăuți de un autocar din Ucraina

Duminică, in jurul orei 10:05, pe DN 2 conducatorul unui atelaj hipo, ce se deplasa dinspre Dărmănești spre Pătrăuți, a efectuat viraj stanga pe un drum comunal fără să se asigure corespunzator și a fost acroșat de un autocar de Ucraina, care circula dinspre Cernăuți spre Suceava, efectuând o cursă regulată.

În atelaj se afla conducatorul și soția acestuia. In urma accidentului a rezultat vatamarea grava a celor persoane din atelajul hipo, persoana de sex feminin fiind in stop cardio-respirator.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD (B2 și TIM) cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În autocar se aflau 10 persoane (9 adulți și un copil) și conducătorul auto, toți de cetățenie ucraineană, fără ca aceștia să sufere leziuni. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, soferul a fost condus și la unitate medicală pentru prelevare probe biologice de sânge.

Conducătorului atelajului hipo îi vor fi prelevate probe biologice de sânge.

Calul înhămat la căruță nu a suferit leziuni.

După aproximativ 40 de minute de la producerea accidentului, traficul rutier a fost deblocat, circulația desfășurandu-se în condiții de normalitate.

Vezi si

Sunt alții care se pricep la promisiuni mai bine decât oficialii noștri. Ucrainenii iar l-au informat pe prefectul Sucevei că termină îndată punctul de frontieră de la Vicov

Punctul de trecere a frontierei de la Vicov va fi deschis pe 20 iulie pentru …