Sunday , November 27 2022

Un bărbat și o femeie, beți cui, găsiți de polițiști în centrul Sucevei lângă un Mercedes cu o roată ruptă

 Nu e clar cine a condus mașina, dar bărbatul a  fost încătușat pentru că a devenit agresiv.

politia, masina noua Obiectiv

Luni seara, puțin după ora 23.00,  pe str. Ana Ipătescu din municipiul Suceava un echipaj de poliție locală a observat un autovehicul care a acroșat cu roata din dreapta față o bordură de pe partea dreaptă a străzii, având în vedere sensul de deplasare dinspre str. Ştefan cel Mare spre Str. Mitropoliei, după care autovehiculul și-a continuat deplasarea.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii care au găsit  un autoturism Mercedes-Benz cu roata din dreapta față avariată, respectiv: janta ruptă și pneul dezumflat. Lângă mașină se aflau P.  Loredana, de 24 ani, din Brodina de Jos și A. Adrian, de 37 de ani, din municipiul Suceava. Femeia a declarat că ea a condus mașina în momentul în care a lovit bordura. Unul dintre polițiștii locali a susținut însă că e posibil ca autoturismul să fi fost condus de către A. Adrian. Întrucât existau suspiciuni cu privire la cine a condus autovehiculul, s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest atât a femeii, care avea o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și a bărbatului, care avea o alcoolemie de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambele persoane au fost conduse la Spitajul Județean Suceava – Unitatea de Primiri Urgențe unde li s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A. Adrian a devenit agresiv înainte să fie urcat în autovehiculul de poliție, fiind astfel încătușat. La spital, acesta a refuzat prelevarea mostrei a doua de sânge, fiindu-i prelevată doar prima probă.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …