Sunday , February 5 2023

Un bărbat s-a spânzurat într-un cimitir din Fălticeni

Un bărbat de 50 de ani, din Fălticeni, s-a spânzurat în  cimitirul Grădini din Fălticeni

medicina legala

 La data de 7 august 2018, la ora 19.45, Poliția munici­piului Fălticeni a fost anunțată prin 112 de Viorel A., din municipiul Fălticeni, despre faptul că l-a găsit spânzurat pe Petru A., de 50 de ani, din localitate. În urma verificărilor făcute de polițiști a reieșit că Petru A. locuia împreună cu fratele său, Radu A., în municipiul Fălticeni , locuință ce se află în apropierea cimitirului Grădini. Din verificările anchetatorilor a reieșit faptul că decedatul consuma băuturi alcoolice, avea un comportament deviant din punct de vedere psihic, cu toate că nu era luat în evidența vreunui specialist.

Viorel A., în timp ce se afla în cimitirul Grădini, a auzit mai multe zgomote, iar când a mers să vadă despre ce este vorba a găsit-o pe Elena M., o femeie surdo-mută, lângă cadavrul lui Petru A.. La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul SAJ Suceava care a constatat decesul bărbatului, coborând cadavrul din frânghia cu care era spânzurat.

Asupra cadavrului, în apropierea acestuia nu au fost găsite mesaje justificative ale suicidului. În urma examinării sumare a trupului neînsuflețit al lui Petru A. s-a stabilit că acesta nu prezintă pe corp urme vizibile de violență decât în zona gâtului, șanț de spânzurare. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii mecanismului producerii morții, cadavrul aflându-se la morga Spitalului Municipal Fălticeni.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”. (D.Z.)

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …