Friday , May 24 2024

Un bărbat din Suceviţa a murit după ce i-a căzut o creangă în cap

inmormantare-lumanare


In data de 25 aprilie 2015, la ora 17.09, Secţia 3 Poliţie Rurală Marginea a fost anunţată despre faptul că la Spitalul municipal Rădăuţi a decedat Marian Gabriel Chiraş, de 42 de ani, din comuna Suceviţa. Din verificările poliţiştilor a reieşit că victima a fost în pădure împreună cu Cristian Rîpanu, pentru a încărca lemn de foc în Cantonul Silvic „Huţa”. Aceştia au încărcat o maşină de lemn şi au făcut un transport, iar în jurul orei 14.00, au mers din nou în pădure pentru a mai încărca un transport. Cum au terminat de încărcat lemnele, Marian Gabriel Chiraş a hotăr=t să urce de la canton, de unde erau depozitate lemnele, în pădure pentru a vedea dacă în parcela respectivă mai există material lemnos.
După circa o oră, Cristian Rîpanu, văz=nd că Marian Gabriel Chiraş, nu se mai întoarce, a mers după el şi l-a găsit inconştient căzut la păm=nt, av=nd leziuni la nivelul capului. In apropiere a fost găsită o creangă cu diametrul gros de 13 centimetri, cu urme proaspete de ruptură, iar la o distanţă de patru metri a fost depistat un arbore specia paltin, care la o distanţă de aproximativ 10 metri faţă de sol prezenta o ruptură.
Din verificările făcute la faţa locului a reieşit faptul că nu sunt suspiciuni cu privire la împrejurările care au dus la decesul persoanei. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor survenirii decesului, iar după efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii se va dispune procedural. (C.Z.)

Vezi si

Candidații înscriși pentru admiterea la Colegiul Militar ”Ștefan cel Mare” susțin vineri proba scrisă

Elevii claselor a VIII-a care s-au înscris în vederea admiterii la Colegiul Național Militar ”Ștefan …