Monday , December 5 2022

Un bărbat din Suceava și cei doi copii ai săi, răniți după ce s-au răsturnat cu mașina în județul Neamț

Ieri, la Tașca, în județul Neamț, un șofer sucevean în vârstă de 43 de ani a fost nevoit să tragă de volan ca să se ferească de o mașină angajată într-o depășire. Mașina suceveanului s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului, el și cei doi copii ai săi, în vârstă de 9, respectiv 14 ani, fiind grav răniți și transportați la spital 

O depășire efectuată fără ca șoferul să se asigure a dus la producerea unui accident soldat cu patru victime, între care și doi copii, de 9, respectiv 14 ani. Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 11.40, la Tașca, județul Neamț, pe DN 12 C și a fost provocat, conform informațiilor oferite de polițiștii nemțeni, de un bărbat de 50 de ani, din Bacău. Acesta a intrat într-o depășire fără să se asigure, iar un alt șofer, de 43 de ani, din Suceava, deja angajat în depășire, a încercat să evite coliziunea, însă s-a răsturnat în afara părții carosabile.

“În urma cercetărilor efectuate a reieșit că un bărbat, de 50 de ani, din Bacău, a condus un autoturism pe DN 12 C, din direcția Bicaz spre Lacul Roșu, iar în localitatea Tașca, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, moment în care un alt autoturism angajat în depășirea acestuia, condus de un bărbat, de 43 de ani, din Suceava a încercat să evite coliziunea și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnîndu-se în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat vătamarea corporală a conducătorului auto de 43 de ani, a doi minori de 9, respectiv 14 ani din Suceava, și a unui tînăr, de 27 de ani, din Piatra Neamț, pasageri în același autoturism, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat pentru presa nemțeană purtătorul de cuvînt al PJ Neamț. (O.S.)

 

Vezi si

Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan în Rădăuți

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2022, polițiștii suceveni au acționat zilnic pe drumurile …