Wednesday , February 8 2023

Un bărbat din Solca și-a făcut un obicei din a-și bate soția și fiica

La data de 2 martie 2019, la ora 20.30, polițiștii orașului Solca au fost anunțați prin 112 de către Elena C. (48 de ani), din localitate, despre faptul că ea și fiica ei, Bianca C. (20 de ani), au fost bătute și amenințate cu moartea de către soț, respectiv Constantin Conac (56 de ani).

Agenții deplasați la fața locului au constatat că cele reclamate se confirmă, stabilindu-se faptul că în seara de 2 martie a.c., între soții Conac, precum și fiica lor, Bianca C., s-au ivit conflicte care au degenerat în amenințări cu moartea și agresiunarația acesteia a rezultat că soțul ei, în repetate rânduri a comis agresiuni față de ea și fiica acestora, depunând plângeri penale care au fost soluționate procedural, și ca urmare a acestor amenințări, apelanta a solicitat aplicarea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul său.

Polițiștii au constatat că există risc iminent asupra victimei, motiv pentru care s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului Constantin Conac pe o perioadă de cinci zile. Individul a fost evacuat din locuința comunță. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie”. (C.R.)

Vezi si

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni a returnat o borsetă cu bani găsită pe stradă

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Ionuț-Eduard, elev al Școlii Militare …