Tuesday , May 11 2021

Un bărbat din Moldova Suliţa a fost înjunghiat de trei ori de vărul său, în faţa unui bar din localitate

cutit

Un localnic din Moldova Suliţa a fost agresat de un văr de al său care l-a lovit cu pumnul, după care l-a tăiat de trei ori cu un cuţit. Victima a fost transportată la spital unde medicii i-au acordat îngrijiri medicale, stabilind că viaţa nu i-a fost pusă în pericol 

Luni, 15 iulie, ora 16.42, Mihai M., din comuna Moldova Suliţa, a sesizat prin 112 faptul că Gheorghe Voloşniuc, de 47 de de ani, din localitate, a fost agresat în faţa barului Bobeica din localitate de către vărul său Radu Chira, de 39 de ani, localnic.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 15 iulie 2013, în jurul orei 16.30, Gheorghe Voloşniuc era în barul din comuna Moldova Suliţa, la o masă, împreună cu alte două persoane din localitate. La un moment dat în local a intrat Radu Chira, care l-a lovit pe Gheorghe Voloşniuc de două ori cu pumnul în ceafă, după care l-a scos afară din local, unde l-a tăiat de trei ori cu un cuţit.
Ulterior victima a fost preluată de o ambulanţă deplasată la faţa locului şi transportată la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. Medicul chirurg a apreciat că plăgile suferite nu au pus în pericol viaţa victimei. Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept a unui cuţit într-un loc public. (C.Z.)

Vezi si

14.000 de turiști în Bucovina, în perioada minivacanței de Paști

Conform vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, cele mai aglomerate zone au fost Gura Humorului, …