Wednesday , December 7 2022

Un barbat din Manastirea Humorului si-a ucis fratele la betie

Vineri dimineata,  la ora 02.59, Poliția  Gura Humorului a fost sesizată prin apel 112, de către numitul Croitor Petrea, din Mănăstirea Humorului care a afirmat că l-a înjunghiat mortal pe fratele său Croitor Gavril, din aceeaşi localitate.

Ca urmare a sesizării, polițiștii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, luându-se totodată, măsuri de asigurare a locului faptei. Cercetările au fost preluate de echipa operativă din cadrul SIC Suceava, sub aspectul comiterii infracțiunii de „omor”. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în dimineaţa de 17 aprilie 2020, în jurul orei 02.30-02.45, în timp ce se aflau în imobilul pe str. George Enescu din comuna Mănăstirea Humorului, proprietate a lui Croitor Petre Aurel (46 de ani), pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, proprietarul şi-a înjunghiat mortal fratele, Croitor Gavril (49 de ani).

În urma efectuării autopsiei medico-legale, s-a stabilit preliminar că moartea lui Croitor Gavril a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei externe prin plagă înjunghiată latero-cervical.

În urma materialului probator administrat, procurorul criminalist a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Croitor Petre Aurel sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie” raportată la infracţiunea de „omor”, precum şi reţinerea acestuia.

Inculpatul a fost introdus în Arestul I.P.J. Botoşani.

În cursul zilei de 18 aprilie 2020 inculpatul va fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă prin teleconferinţă, urmând a se raporta rezultatul.

Vezi si

Primăria Suceava va lua un credit pentru asfaltarea a 30 de străzi

Un credit de zece milioane de lei va fi accesat de Primăria Municipiului Suceava în …