Sunday , December 4 2022

Un bărbat din Liteni băut și fără permis a intrat cu mașina într-un autoturism parcat

El a ajuns la spital la Rădăuți cu răni ușoare

Sâmbătă, 4 aprilie, în jurul orei 18.00, un bărbat de 34 de ani, din orasul Liteni, care nu posedă permis de conducere a condus autoturismul pe str. Bucșei din localitate, din direcția satului Siliștea spre DJ 208 A, iar în momentul în care a ajuns într-o curbă periculoasă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe partea dreaptă a drumului public, în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 34 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru efectuarea de investigații de specialitate.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz oamenii legii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducere a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”. (O.S.)

Vezi si

Foresta a încheiat anul cu o remiză la Bacău

Foresta a încheiat anul cu o remiză, scor 1-1, înregistrată sâmbătă, pe terenul celei de-a …