Sunday , November 27 2022

Un bărbat din Hunedoara a căzut de la patru metri înălţime în timp ce lucra la un stâlp de telecomunicaţii

salvare [800x600]


Un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, a ajuns în stare gravă la Spitalul Vatra Dornei, în după-amiaza de luni, 16 noiembrie, în jurul orelor 14.00, după ce a căzut de la o înălţime de aproape patru metri. Bărbatul lucra la un pilon de telecomunicaţii, în apropierea satului Dârmoxa, comuna Panaci, fiind angajat al SC “Alo Alpin” SRL din Hunedoara. In timp ce lucra pe un pilon de telecomunicaţii, metalic, la înălţime, asigurat cu cordeline, Viorel S. a căzut de la o înălţime de aproximativ patru metri. Un echipaj SMURD l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la Spitalul Vatra Dornei, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism de coloană cervicală şi lombară cu leziune medulară, fiind internat pentru tratament de specialitate.
Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală, fiind sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au favorizat producerea accidentului şi cine se face vinovat de acesta. (C.R.)

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …