Thursday , April 18 2024

Un bărbat din comuna Satu Mare a murit în mașina care-l ducea la muncă

Marți dimineață, la ora 07.00, polițiștii din Marginea au fost sesizați prin 112  de către personalul medical din cadrul Serviciului Ambulanță RădăuțI cu privire la faptul că o persoană a decedat pe raza localității Satu Mare. Polițiștii deplasați la fața locului au găsit o autoutilitară marca Ford Transit, iar pe bancheta pasagerilor din spate a fost identificat fără a prezenta semne compatibile cu viața, Buliga Ioan, din comuna Satu Mare.

Din discuțiile purtate cu proprietarul autoutilitarei, a rezultat faptul că în jurul orelor 06.30, la domiciliul său, a venit vecinul său Buliga Ioan, pentru a se deplasa împreună la muncă. În timp ce se deplasau cu autoutilitara sus menționată, la un moment dat numitului Buliga Ioan i s-a făcut rău, acesta intrând într-o stare de inconștiență. A fost solicitată intervenția unui echipaj de ambulanță, constantându-se decesul la orele 06.53. Lucrătorii de pe ambulanță au stabilit ca prim diagnostic “stop cardio respirator- iresuscitabil-lipsă semne vitale“.

Vezi si

Camion și remorcă în valoare de 60.000 de euro, confiscate de polițiști în urma interceptării unui transport ilegal de lemn

De asemenea, au fost confiscați și peste 23 m.c. gater buștean, în valoare de cca. …