Saturday , December 3 2022

Un bărbat din Cacica a fost suspectat o noapte că şi-a ucis mama

politie

  Silvestru D., fiind băut bine, a mers acasă la sora sa unde s-a certat cu aceasta de la moştenire u la scurt timp, femeia a mers acasă la mama sa şi a găsit-o moartă, bănuind că ar fi fost omorâtă chiar de fratele ei. Bărbatul a fost găsit de poliţişti şi dus la sediul poliţiei unde a fost audiat. El a negat că şi-ar fi omorât mama, lucru confirmat de rezultatele necropsiei care au arătat că bătrâna a murit de moarte naturală

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din Cacica a fost suspectat o noapte întreagă că şi-ar fi omorât mama. In seara zilei de 13 mai 2014, Silvestru D., fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a mers acasă la sora sa Elisabeta I., începând să înjure şi să se certe cu aceasta de la moştenire. Silvestru locuia cu mama sa, Aurelia D., în vârstă de 81 de ani, care era imobilizată la pat, ea suferind de mai multe afecţiuni. De bătrână a avut grijă fiica sa Elisabeta, Silvestru fiind cunoscut în Cacica ca un consumator frecvent de băuturi alcoolice. Se pare că bătrâna i-a promis fetei sale că îi va lăsa casa moştenire pentru că are grijă de ea, lucru ce l-ar fi înfuriat la maxim pe Silvestru, care a mers acasă la sora lui să-i reproşeze exact acest lucru. După ce a ţipat şi înjurat câteva minute bune în curtea surorii sale, bărbatul a fost dat afară de cumnatul său.
In jurul orei 21.30, Elisabeta a mers acasă la mama sa, pentru a o schimba, însă a găsit-o fără suflare. Cum tocmai avusese un schimb de replici mai tăios cu Silvestru, femeia a bănuit că el ar fi lovit-o pe mama sa şi a omorât-o. Elisabeta a ajuns la această ipoteză după ce a văzut mai multe vânătăi pe corpul bătrânei, astfel că a sunat la 112 şi a anunţat incidentul. In baza apelului poliţiştii au plecat în căutarea lui Silvestru, acesta fiind găsit, în jurul orei 22.00, beat cui pe DJ 178. Bărbatul a fost dus la Postul de Poliţie Cacica, unde poliţiştii l-au luat la întrebări, după ce individul şi-a mai revenit din beţie. Silvestru a recunoscut că a mers acasă la sora sa şi a făcut scandal, însă a negat tot timpul că şi-ar fi omorât mama. Procurorii au preluat cercetările în acest caz, iar în urma necropsiei făcute asupra corpului bătrânei, medicul legist a stabilit că moartea numitei Aurelia D. a fost una patologică şi a survenit în urma unei insuficienţe cardio – respiratorii acute.
Localitatea Cacica a fost aproape de a fi din nou zguduită de o crimă în familie, după ce în iunie 2013, Gheorghe Andronic, un bărbat de 61 de ani din localitate, a omorât-o pe mama sa, în vârstă de 88 de ani, pentru că bolnavă fiind, bătrâna refuza să mănânce. Pentru odioasa sa crimă, Andronic a fost condamnat de Tribunalul Suceava la 25 de ani de închisoare. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Amendă de 2.000 de lei pentru un șofer din Straja prins transportând lemn fără acte în valoare de 335 de lei

Joi, 1 decembrie, în jurul orei 15:45,  pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina,polițiștii au …