Thursday , April 18 2024

Un barbat din Botosani l-a omorat in bataie pe proprietarul locuintei in care statea cu chirie, la Panaci

Enervat peste m\sur\ de faptul c\ nu-l mai dorea drept chiria[, un b\rbat din comuna Roma, jude]ul Boto[ani, a lovit cu bestialitate proprietarul locuin]ei `n care statea, p=n\ c=nd l-a omor=t.

~n diminea]a zilei de luni, `n locuin]a sa din comuna Panaci, a fost g\sit decedat, Nicolaie Am\riu]ei `n v=rst\ de 42 ani, care avea semne de violen]\ la nivelul fe]ei.

~n urma cercet\rilor efectuate la fa]a locului de c\tre echipa criminalistic\, s-a stabilit ca `n seara de duminic\, `n jurul orei 18.00 pe fondul consumului de b\uturi alcoolice, ca urmare a unui conflict spontan desf\[urat `n locuin]a lui Nicolaie Am\riu]ei, acesta a fost lovit cu pumnii [i picioarele de c\tre Maricel Sandu de 43 ani, provoc=ndu-i leziuni care au condus la decesul victimei. Pe motiv c\ nu-l mai dorea ca chiria[, Am\riu]ei a `nceput s\-i arunce hainele [i bunurile personale ale lui Maricel Sandu, care iritat de gestul acestuia a `nceput s\-l loveasc\.
Necropsia efectuat\ victimei a concluzionat c\ moartea acestuia a fost violent\ [i s-a datorat unei hemoragii interne prin ruptur\ de mezenter (n.r. – membran\ a peritoneului care acoper\ intestinul sub]ire [i il fixeaz\ de peretele abdominal), ca urmare a unui politraumatism produs cu mijloace contondente – picior, genunchi.
Dosarul cauzei a fost preluat de c\tre Parchetul de pe l=ng\ Tribunalul Suceava care a emis o ordonan]\ de re]inere pentru comiterea infrac]iunii de omor, `n baza c\reia suspectul Maricel Sandu a fost prezentat Tribunalului Suceava care a dispus arestarea acestuia pe o perioad\ de 29 zile, hot\r=re la care inculpatul a `naintat o cerere de recurs ce urmeaz\ a fi judecat\ la Curtea de Apel Suceava. (Cezar P|UN)

Vezi si

Adăpost de animale incendiat intenționat la Marginea (FOTO, VIDEO)

Pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgență Marginea …

No comments

  1. un sandilau de bosanci