Wednesday , February 8 2023

Un bărbat din Botoșani, în stare gravă la spitalul sucevean după ce a băut formol

Bărbatul ar fi încercat să se sinucidă u văzând însă că i se face rău, a sunat un prieten și i-a cerut ajutorul. El a fost internat în stare gravă la Terapie Intensivă  ambulanta urgente Obiectiv

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din județul Botoșani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava după ce a încercat să se sinucidă înghițind o cantitate considerabilă de formol. Se pare că acesta a încercat să-și ia zilele du­pă ce femeia cu care era împreună de aproape zece ani l-a anunțat că relația lor a luat sfârșit. Când a văzut că se simte rău, bărbatul și-a anunțat un prieten și i-a spus ce a făcut, cerându-i ajutorul. Un echipaj al Ambulanței l-a preluat și l-a transportat la unitatea spita­licească suceveană, starea pacientului deteriorându-se din ce în ce mai tare.

După o evaluare a me­dicilor urgentiști, acesta a fost diagnosticat cu intoxicație cu formol și a fost internat în stare foarte gravă la secția de Terapie Intensivă. Personalul medical care îl îngrijește este destul de reticent în ceea ce privește evoluția stării de sănătate a bărbatului.

Oamenii legii au deschis o anchetă și ur­mează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care bărbatul de 47 de ani din Botoșani a încercat să se sinucidă cu formol. (C.R.)

 

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …