Sunday , January 29 2023

Un bărbat de 71 de ani din Fundu Moldovei va sta 14 luni la închisoare pentru că a condus fără permis

Marți, 10 ianuarie 2023, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au primit spre executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, pe numele lui F.V., un bărbat de 71 ani domiciliat în comuna Fundu Moldovei. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 14 luni și 10 zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Bărbatul a fost găsit de polițiști la o târlă pe care o deține în locul denumit popular Gârbe, din localitate. Acestuia i s-a adus la cunoștință conținutul mandatului de executare a pedepsei închisorii și s-a constituit o  o escortă  care l-a transportat la Penitenciarul Botoșani.

Tot marți, polițiștii au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii privindu-l B.M.O.,  de 37 ani, din Siret, condamnat la 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.  Lucrătorii Formațiunii de Investigații Criminale Siret l-au găsit pe bărbat la domiciliu, cel în cauză fiind transportat la penitenciar. (O.S.)

Vezi si

Amenzi de 10.000 de lei, aplicate unui tânăr de 20 de ani din Mălini prins că transporta ilegal cherestea de 1.100 lei

Vineri dimineață, la Vadu Moldovei, polițiștii au oprit pentru control  o autoutilitară ce transporta material …