Friday , February 3 2023

Un bărbat de 71 de ani a murit strivit sub tractorul cu care ara  

Sâmbătă seara, la orele 18.59, polițiștii din Mălini au fost sesizaţi prin 112 de către D.Tiberiu cu privire la faptul că tatăl său a  plecat la arat cu o zi în urmă și l-a găsit decedat într-o râpă, pe un câmp.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că D. Ghiorghe, în vârstă de 71 de ani, locuia singur în comuna Slatina și deținea în proprietate un tractor agricol. Conform celor spuse de către fiul acestuia, vineri, în jurul amiezii, D. Ghiorghe a mers cu tractorul în extravilanul comunei Slatina, în zona denumită popular Bălănești Bălți, pentru a ara un teren agricol.

Sâmbătă, în jurul orelor 17:00, D. Tiberiu s-a deplasat la locuința tatălui său, negăsindu-l pe acesta la domiciliu, iar tractorul nu se afla în curte. S-a interesat prin vecini, stabilind faptul că tatăl său nu a fost văzut în curtea locuinței în această zi. Bărbatul a mers în zona denumită popular Bălănești Bălți, unde a găsit tractorul tatălui său răsturnat într-o râpă, iar D. Ghiorghe se afla strivit sub tractor, fiind decedat.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul ISU Suceava – Detașamentul Fălticeni pentru a scoate cadavrul lui D. Ghiorghe de sub tractor și de asemenea a intervenit și un echipaj SAJ Fălticeni care a constatat decesul sus-numitului.

Rudele nu au suspiciuni cu privire la cauza decesului sau că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Vezi si

Până la finele anului, Aeroportul Sucevei va avea un gard perimetral și un drum de incintă

Contractul, în valoare de 31.431.015,58 lei fără TVA, prevede construirea unui drum perimetral cu suprastructura …