Un bărbat de 68 de ani a murit în urma unui accident petrecut la Milișăuți

reportersite
26 septembrie 2020, 10:10

Sambata dimineata, in jurul orei 09.00, pe DN2H, pe raza localitatii Milisauti, a avut loc un accident rutier. Doua autoturisme in care se aflau 5 persoane au intrat in coliziune, iar un barbat de 68 de ani a decedat.

La fata locului au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a 2 echipaje SAJ.

La sosirea echipajelor de salvare, un barbat de 68 de ani a fost gasit incarcerat. Dupa extragere, acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, dar  barbatul a decedat in scurt timp, din cauza multiplelor rani suferite.

Din datele preliminare obținute de politisti a reieșit că în jurul orelor 09.10 numitul B. Ștefan de 68 ani, din Rădăuți, conducea masina Ford dinspre Suceava spre Rădăuți. Ajuns într-o curbă la dreapta, a părăsit sensul de mers și a pătruns pe contrasens, acroșând frontal un  Ford condus de G. Mihai de 35 ani, din comuna Satu Mare, sat Țibeni. În masina lovita se mai aflau în calitate de pasageri și M. V., M. P. și M. L..

În urma impactului a rezultat decesul numitului B. Ștefan și vătămarea corporală a trei persoane ce se afla în mașina Ford acroșată. Unul dintre răniți au fost transportat la Spitalul  Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Echipa operativă constituită continuă  cercetarea locului faptei, pentru stabilirea vinovăției și modului de producere al accidentului, cel mai probabil auto condus de Bădilă Ștefan pătrunzând pe contrasens ca urmare a unor afecțiuni medicaler ale șoferului sau a adormirii la volan.

S-a întocmit dosar penal conf. art. 192, al. 2 din Codul Penal (ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă).