Wednesday , February 8 2023

Un bărbat de 67 de ani, paralizat, care ar fi adormit cu o țigară aprinsă, victima incendiului de vineri dimineață de la Voievodeasa

Vineri dimineață, în jurul orei 09.00, în dormitorul unei case din comuna Sucevița, satul Voievodeasa, a izbucnit un incendiu , în urmă căruia a fost afectată camera și totodată a survenit decesul lui P. Ioan, în vârstă de 67 ani. Bărbatul avea dizabilități motorii și a fost găsit pe pat, carbonizat pe întreaga suprafață a corpului. P. Ioan era paralizat și locuia singur în casa din Voievodeasa, aflându-se în grija surorii sale și era cunoscut de către vecini ca fiind un împătimit consumator de alcool și tutun.

Vineri, în jurul orelor 09.00, doi vecini au observat că în zona locuinței lui P. Ioan ieșea fum. După ce au deschis ușa de acces în locuință, cei doi au pătruns în dormitor, loc în care au constatat că în zona patului se manifesta un incendiu. De asemenea, au observaat că pe patul din încăpere se afla în poziția culcat bărbatul paralizat, care nu prezenta semne vitale.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Rădăuți, care au localizat și stins incendiul.

În urma cercetării la fața locului, efectuată împreună cu lucrătorii din cadrul I.S.U. Bucovina, Detașamentul de Pompieri Rădăuți, s-a stabilit că focul ar fi pornit din cauză că persoana decedată ar fi adormit cu tigara aprinsă.

Vezi si

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni a returnat o borsetă cu bani găsită pe stradă

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Ionuț-Eduard, elev al Școlii Militare …