Wednesday , February 28 2024

Un barbat de 66 de ani şi-a şantajat iubita, cu 47 de ani mai tânără, că va distribui filme compromiţătoare cu ea

santaj radauti 1

santaj radauti 2
DVD-uri si carduri de memorie cu imagini compromitatoare, confiscate din casa radauteanului

Poliţiştii au făcut o percheziţie acasă la Constantin Costan, de 66 de ani din Rădăuţi, acuzat de fosta lui iubită că o şantajează cu nişte fotografii şi filme compromiţătoare cu ea. Acasă la Costan, agenţii au găsit un întreg arsenal format din DVD-uri, carduri de memorie, laptopuri şi fotografii cu femei în ipostaze obscene

O tânără de 19 ani din Rădăuţi l-a reclamat în data de 1 octombrie 2013 pe Constantin Costan, de 66 de ani, din Rădăuţi, pentru că o şantajează prin distribuirea de materiale obscene cu ea. Din declaraţiile femeii reiese că a început o relaţie de concubinaj cu Constantin Costan în anul 2012, relaţie care s-a terminat în vara anului 2013 din cauza unor neînţelegeri. De atunci, Constantin Costan a sunat-o de mai multe ori şi a ameninţat-o că va distribui fotografii şi filme compromiţătoare cu aceasta în poziţii obsecene dacă nu se împacă cu el. Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a început urmărirea penală împotriva lui Constantin Costan sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi distribuire de materiale obscene.
Judecătoria Rădăuţi a emis marţi, 8 octombrie a.c., o autorizaţie de percheziţie, iar ieri în cadrul unei acţiuni organizate la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi, cu sprijinul lucrătorilor BCCO, a fost făcută o percheziţie acasă la Constantin Costan. Cu această ocazie au fost găsite sute de DVD-uri, douăzeci de carduri de memorie, fotografii, două laptopuri, o cameră de filmat clasică, o minicameră de filmat, telefoane mobile, cartele telefonice, pe care sunt stocate imagini şi filme înregistrate de acesta şi unele preluate de pe canale de televiziune de profil. Agenţii urmează să facă şi o percheziţie informatică asupra bunurilor ridicate. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale vor continua cercetările cu învinuitul în libertate, pentru a se stabili şi proba întreaga sa activitate infracţională. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Peste 600 de șoferi amendați de polițiști în cadrul acțiunilor din week-end-ul trecut

În contextul situaţiei operative existente la nivelul judeţului Suceava, în scopul impunerii unui climat de …