Wednesday , February 1 2023

Un bărbat de 59 de ani din Vicovu de Jos, găsit plin de sânge într-un șanț de un vecin

Omul a căzut și s-a lovit puternic la cap, sân­gerând abundent. Se pare că totul s-a întâm­plat pe fondul consumului excesiv de alcool

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna Vicovu de Jos a ajuns, în noaptea de luni spre marți, în jurul orelor 00.00, în stare gravă la Spitalul Municipal Rădăuți, după ce a căzut într-un șanț. Se pare că bărbatul era în stare avansată de ebrietate și sângera puternic când a fost găsit de către un vecin. Deși era rănit la cap și la gât și pierdea mult sânge, bărbatul de 59 de ani a reușit să explice că nu a fost victima unui accident rutier și nici a unei agresiuni. Totuși, se exprima incoerent și nu a reușit să explice circumstanțele în care s-a accidentat.

Un echipaj al Ambulanței s-a prezentat la fața locului, de unde l-a preluat și l-a transportat la unitatea spitalicească din Rădăuți, medicii confirmând că pacientul a ajuns în stare foarte gravă în urma unei căderi de la același nivel. Oamenii legii au deschis un dosar de urmărire penală pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a accidentat bărbatul. (C.R.)

 

Vezi si

Anul acesta va fi reluată licitația anulată în pandemie pentru modernizarea a 10 locuri de joacă din Suceava

Primăria Municipiului Suceava va relua modernizarea unui număr de 10 locuri de joacă din oraș …