Wednesday , February 1 2023

Un bărbat de 57 de ani din Bunești a murit după ce, băut fiind, s-a certat cu soția și apoi și-ar fi înfipt un foarfece în gât

Sâmbătă, după-amiază, laorele 17.30, polițiștii de la Preutești au fost sesizați prin 112 de către B. Maria, din satul Uncești, comuna Bunești, despre faptul că soțul său face scandal și e plin de sânge.

Când au ajuns polițiștii la fața locului, B. Mihai, de 57 de ani, a fost găsit decedat, întins pe podeaua unei încăperi a locuinței și plin de sânge. Cadavrul prezenta urme de tăiere/înțepare în partea stângă a gâtului.

Din declarația soției decedatului, a rezultat faptul că duminică,  în jurul orelor 14.00, B. Mihai a sosit la domiciliu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a făcut baie după care  a revenit în bucătărie având un conflict verbal cu soția sa. Acesta s-a enervat și a pus mâna pe un foarfece, amenințând că se sinucide dar o va omorî și pe ea, iar B. Maria s-a speriat și a fugit din casă, pe drumul comunal. Când a revenit la domiciliu, ea l-a găsit pe B. Mihai plin de sânge, în poziția șezut rezemat de tocul unei uși, moment în care a apelat la 112 anunțând evenimentul.

Femeia a mai spus că în cursul zilei a lucrat în gospodărie împreună cu soțul ei, acesta din urmă consumând băuturi alcoolice.

Locuința familiei a fost sigilată în vederea continuării cercetărilor. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Fălticeni unde ieri urma să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei morții și a identificării leziunilor și a mecanismul de producere a acestora.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …