Thursday , December 1 2022

Un bărbat de 34 de ani, aflat la strâns lemne din pădure, a murit după ce s-a tăiat cu odrujbă la gât

Marți, 6 iulie, la orele 17:25, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat s-a tăiat cu drujba la gât.

La fața locului, respectiv la Cantonul silvic Berchișești, din cadrul Ocolului Silvic Câmpulung, au fost identificați apelantul, care se afla împreună cu alte trei persoane, care a indicat cadavrul unei persoane de sex masculin, Slatoi Vasile, de 34 de ani, din  Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în cursul zilei de marți, în jurul orelor 17:00 Slatoi Vasile se afla împreună  F. Viorel în pădurea de pe raza Obștei Drăgoiești, din cadrul Ocolului Silvic Câmpulung, cu scopul de a strânge crengile rămase în urma exploatării. În timp ce F. Viorel se afla la o distanță circa 500 m de Slatoi Vasile, acesta din urmă efectua activități de tăiere cu un motofierăstrău, iar pe fondul neatenției, a scăpat drujba, producându-și o plagă deschisă la nivelul gâtului.

Ulterior, un bărbat a venit la fața locului cu o mașină de teren, l-a preluat pe Slatoi Vasile, transportându-l până la Cantonul Silvic Berchișești, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, întrucât la fața locului nu putea să ajungă ambulanța. A fost solicitată intervenția unui echipaj SMURD  care a constatat decesul lui Slatoi Vasile. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând a fi efectuată autopsia medico-legală. (O.S.)

Vezi si

Preotul bisericii Sf. Nicolae din Sadova, găsit mort în urma unui infarct

Marți, 29 noiembrie, la ora 13.33,  polițiștii din Pojorâta au fost anunțați despre faptul că …