Sunday , February 5 2023

Un bărbat de 29 de ani beat și fără permis a intrat cu mașina în șanț, apoi a plecat de la locul accidentului

Polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizați în după-amiaza de 25 decembrie, în jurul orei 16.35, cu privire la faptul că un conducător auto care se află sub influența băuturilor alcoolice și nu posedă permis de conducere a pierdut controlul autoturismului, intrând într-un șanț.

Echipajul care s-a deplasat la fața locului a găsit autoturismul în cauză, conducătorul auto părăsind locul producerii evenimentului rutier. Contactând persoana care a sunat la 112, polițiștii au aflat identitatea conducătorului auto, Alin-Marcel M., de 29 de ani, din Straja, care nu este posesor de permis de conducere.

Acesta a fost căutat în mai multe locații din apropiere pe care le frecventa și la domiciliu, însă nu a fost identificat. Apelantul la 112 a fost audiat la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus, unde, la ora 18:50, s-a prezentat Alin-Marcel M., care a declarat că el a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunile de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (O.S.)

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …