Saturday , January 28 2023

Un bărbat de 24 de ani a murit, după ce s-a electrocutat când a conectat un aparat de sudură la un prelungitor

Miercuri, 1 iunie, în jurul orei 15:30, un bărbat de 24 ani din satul Cămârzani, comuna Vadu Moldovei, a mers la locuința unui vecin, unde urma să îl ajute pe acesta să sudeze niște bare metalice la acoperișul unei hale aflate în construcție.

În momentul în care tânărul de 24 de ani a conectat aparatul de sudură, proprietatea sa, la rețeaua de curent electric 220V, printr-un prelungitor, a leșinat și a căzut inconștient, vecinul său sunând la 112, solicitând intervenția unui echipaj al ambulanței.

Cele două echipaje ale SAJ Suceava, care au fost prezente la fața locului, au efectuat manevre de resuscitare însă fără răspuns, fiind declarat decesul bărbatului de 24 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Ucidere din culpă”, fiind  anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei cadavrului, care a fost depus la morga Spitalului Fălticeni. (O.S.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …