Saturday , September 18 2021

Un bărbat de 101 ani, care a supraviețuit războiului, a fost răpus de COVID

Patru suceveni diagnosticați cu Covid 19, au murit în ultimele 24 de ore. Trei decese s-au înregistrat în secția de Terapie Intensivă Covid a Spitalului Județean iar unul la Spitalul Municipal Rădăuți

Conform datelor statistice ale Direcției de Sănătate Publică Suceava, patru suceveni diagnosticați pozitiv cu Covid 19, au decedat în ultimele 24 de ore. Trei decese s-au înregistrat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean iar unul la Spitalul Municipal Rădăuți. De menționat că toți cei patru suceveni erau nevaccinați.
Cel mai în vârstă sucevean care a pierdut lupta cu temutul virus, avea 101 ani. Bărbatul, din localitatea Dornești, nu s-a vaccinat dar nici nu era în evidența medicului de familie cu vreo boală cronică. Rudele au povestit că nu a luat niciodată medicamente, nu a avut vreo afecțiune și credea că nici Covid-ul nu se va prinde de el. Din nefericire, se pare că un nepot, recent întors din Anglia, l-ar fi infectat. Bătrânul a început să se simtă rău dar a refuzat în primele zile să meargă la spital, încercând să se trateze acasă, cu leacuri din bătrâni. Văzând că nu-i scade febra și respiră din ce în ce mai greu, rudele l-au convins și au solicitat ajutor specializat. Starea bătrânului s-a deteriorat foarte mult, a fost internat în secția ATI Covid a Spitalului Municipal Rădăuți, dar din nefericire a survenit decesul.

Bărbatul de 101 ani este cel mai în vârstă pacient din județ, care moare infectat de Covid 19. (C.R.)

Vezi si

Ministrul de Interne: Incidentul de la Suceava, de neînţeles; cei care exploatau masa lemnoasă acolo o făceau legal

Ministrul de Interne, Lucian Bode, apreciază că incidentul de la Suceava, unde doi jurnalişti şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *