Sunday , January 29 2023

Un bărbat care conducea o mașină cu numere false, s-a ales cu un dosar penal

 

Luni dimineață, în jurul orei 09.30, Nicolae H. în vârstă de 41 de ani, din comuna Breaza, se afla la volanul unui autoturism, pe care îl conducea pe raza comunei de domiciliu. La un moment dat, un echipaj de poliție a oprit mașina respectivă pentru un control. Foarte sincer, șoferul le-a spus polițiștilor că mașina nu este înmatriculată, iar plăcuțele cu numere de înmatriculare sunt false. În urma verificării în bazele de date, oamenii legii au aflat că plăcuțele cu numerele de înmatriculare erau atribuite de fapt unui autoturism marca Opel Vectra, și nu acestuia, care era Isuzu, acesta din urmă figura ca fiind radiat din circulație de către autoritățile germane de la data de 12 octombrie 2018.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”. (C.R.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …