Un bărbat care a intrat cu Mercedesul într-un stâlp  s-a prezentat la Poliție după mai bine de 12 ore, beat, să ceară autorizație de reparație

reportersite
04 august 2020, 6:20

Duminică dimineață, la ora 05:30,  un autoturism marca Mercedes-Benz care circula din direcția Cornu Luncii – Mălini pe D.J. 209 A, a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului, în urma impactului rezultând pagube materiale.

test, alcool, fiola, alcooltest, politie, Obiectiv

În aceeași zi, la ora 18:30, la Postul de poliție Mălini s-a prezentat Ş.N., de 28 ani, din comuna Mălini, satul Pîraie, care a declarat că este conducătorul care a fost implicat în accidentul din dimineața zilei, solicitând autorizație de reparație.

Susnumitul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar în urma testării a rezultat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat,  motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub  aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea uni vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”. t

reportersite