Friday , October 7 2022

Un bărbat beat și fără permis a intrat cu mașina în poarta unei gospodării din Siminicea

Poliția orașului Salcea a fost sesizată miercuri, 9 ianuarie, prin 112 de un bărbat din comuna Siminicea cu privire la faptul că un autoturism marca Peugeot cu număr de înmatriculare de Marea Britanie a derapat pe strada din fața casei sale, avariind poarta din fier de la intrarea în curte. Conducătorul auto ce părea a fi sub influența alcoolului a părăsit locul evenimentului rutier, dar apelantul l-a recunoscut ca fiind C.M., de 36 de ani, din comuna Siminicea.

La fața locului a fost identificat apelantul și conducătorul auto. Întrucât șoferul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost prelevate două probe biolo­gice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Din verificările polițiștilor a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „condu­cere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”. (O.S.)

Vezi si

Dezbatere publică privind traseul centurii Gura Humorului

Centura orașului Gura Humorului va face parte din Autostrada Nordului, dar traseul stabilit de firmele …