Wednesday , October 4 2023

Un bărbat băut s-a plimbat cu o mașină “Bolt” de la Suceava până la Salcea și retur, refuzând apoi să plătească

În noaptea de duminică spre luni, la orele 00:33, C. Cătălin a sesizat prin intermediul 112 faptul că, în calitate de șofer BOLT, a preluat o comandă de transport, iar la finalul cursei clientul a refuzat să plătească.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar șoferul le-a spus că, în jurul orelor 23:51, a fost solicitat prin aplicație să ducă o persoană din zona Complexului Zamca în Salcea. După ce a preluat persoana respectivă și a ajuns la destinație, clientul i-a spus ca nu are bani cash să achite și dorește să îl ducă înapoi în  Suceava pentru a retrage bani de la bancomat. La întoarcerea în  Suceava, clientul i-a solicitat să meargă în zona restaurantului  Vivendi pentru a se întâlni cu un prieten care îi va da bani pentru transport. Au ajuns în zona sediului Poliției municipiului Suceava și văzând că nu se înțelege cu persoanele în cauză, șoferul a sunat la 112. La fața locului se afla și clientul, vizibil sub influența băuturilor alcoolice, cât și prietenul acestuia. În urma discuțiilor purtate cu aceștia, prietenul clientului băut a achitat contravaloarea transportului în valoare de 76 de lei șoferului C. Cătălin.

În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. Şoferul a refuzat să depună plângere penală, deoarece și-a recuperat prejudiciul.

Vezi si

Doi tineri, răniți într-un accident în care au fost implicate trei mașini, la Zvoriștea (FOTO, VIDEO)

Miercuri seara, trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe raza comunei Zvoriștea.  Doua persoane, …