Saturday , December 3 2022

Un bărbat băut a ajuns la spital după ce s-a băgat în faţa unei maşini aflate în mers

Ieri, pe la ora 10.00, Grigore Crăciun, în vârstă de 44 de ani din comuna Horodnic de Jos, în timp ce mergea pe marginea drumului, pe raza localităţii Marginea, în dreptul unui magazin a schimbat direcţia de mers fără să se asigure şi a pătruns pe direcţia de deplasare a autoturismului Volkswagen Passat condus de către Vasile Mirăuţ, de 37 de ani, din localitate. Soferul a încercat să evite impactul însă l-a acroşat pe pieton.

În urma impactului, acesta a suferit leziuni, motiv pentru care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul din Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu „observaţie fractură gambă stângă, plagă occipitală”, leziuni pentru care are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale, rămânând internat.

Vasile Mirăuţ a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pietonul a fost şi el testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i s-a recoltat o probă biologică de sânge. In acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …