Friday , June 14 2024

Un bărbat a rămas fără o autoutilitară de 12.000 de euro pentru că transporta 9 baxuri de alcool fără acte

Sâmbătă, în jurul orei 14.50, polițiștii din Burdujeni au oprit o autoutilitară marca Iveco condusă de D. Liviu, de 60 ani, constatând faptul că mașina are  ITP expirat și faptul că transporta alcool etilic netimbrat.  În urma controlului autoutilitarei au fost identificate, printre mai multe produse alimentare pe care le transporta, un număr de 9 baxuri cu o substanță incoloră avand un miros specific de alcool, fiind sigilate cu un capac de culoare albă.

Având în vedere aspectele constatate, echipa operativă s-a  sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, potrivit prezentului titlu, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita a 40 litri alcool etilic”, fiind deschis și dosar penal.

Cantitatea de alcool a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor  ți s-a dispus indisponibilizarea si ridicarea autovehiculului marca IVECO, în valoare de aproximativ 12.000 euro. (O.S.)

Vezi si

O femeie de 53 de ani a căzut de la etajul I al unui bloc din George Enescu în timp ce întindea rufe la uscat

O femeie a fost rănită și a ajuns la spital după un accident casnic banal, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *