Saturday , July 20 2024

Un bărbat a murit strivit de un utilaj forestier răsturnat într-o pădure din Putna

Marți după-amiază, un bărbat și-a pierdut viața iar un altul a fost rănit în urma unui accident petrecut pe un drum forestier din Cantonul Slatina, din cadrul Ocolului Silvic Bisericesc Ilișești, de pe raza comunei Putna.

Conform cercetărilor Poliției, în jurul orei 16.30, Tudorel Gavril U., șofer pe un  utilaj forestier, se deplasa în interiorul pădurii, iar la un moment dat a observat un localnic, Juravle Vasile, care mergea pe jos în aceeași direcție, acesta urcându-se pe sapa din spate a utilajului.  La un moment dat, drumul fiind alunecos, utilajul a derapat, iar bărbatul aflat pe sapă s-a dezechilibrat și a căzut sub utilaj, fiind călcat de acesta.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care l-a găsit pe șofer cu dureri la nivelul corpului, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de personalul medical sosit la fața locului, fiind diagnosticat prezumtiv cu ,,policontuzie abdominală”.

La o distanță de aproximativ 20 de metri, într-o râpă, se afla utilajul forestier marca Same, răsturnat pe partea laterală stângă, iar sub roata din spatele utilajului a fost găsit celălalt bărbat, care nu prezenta semne vitale. Echipajul de pompieri de descarcerare din cadrul Detașamentului Vicovu de Sus sosit la fața locului a îndepărtat utilajul și a extras victima, Juravle Vasile, din satul Gura Putnei. La Spitalul Suceava, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,00 mg/l. Polițiștii efectuează cercetări privind infracțiunile de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Absolvent al Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, admis primul la specializarea aleasă din cadrul Academiei Tehnice Militară ”Ferdinand I”

Nu doar elevii Colegiului Națiaonal Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc obțin rezultate remarcabile, ci …