Friday , October 7 2022

Un bărbat a murit strivit de un TAF într-o pădure din Mălini

medicina legala

La data de 22 noiembrie 2017, polițiștii din Mălini au fost anunțați de către Mihai Iftime, de 62 de ani, din comuna Baia, des­pre faptul că un bărbat a căzut dintr-un tractor și a fost călcat cu roata. In urma cercetărilor, pe drumul forestier „Valea Vacii” a fost găsit Mihai Iftime, un TAF și cadavrul lui Vasile Ilișescu, de 62 de ani, din comuna Mălini. Iftime a reparat un TAF ce îi aparține unui pădurar în cadrul OS Privat Fălticeni, fiind ajutat de către Vasile Ilișescu, cumnatul pădurarului. În jurul orei 16.00, Mihai Iftime a plecat cu TAF-ul în pădurea mai sus menționată pentru a-l testa, iar Vasile Ilișescu, la rugămintea cumnatului său, a mers în pădure pentru a vedea dacă sunt persoane care sustrag brazi. Cei doi s-au întâlnit în pădure, într-o poieniță, iar după ce au discutat circa cinci minute Mihai Iftime a plecat cu TAF-ul spre domiciliul lui, Vasile Ilișescu rămânând în urmă. După ce a condus circa 900 de metri a simțit cum roata din spate a trecut peste ceva și a săltat TAF-ul. A oprit iar când s-a uitat l-a văzut pe Vasile Ilișescu la pământ, având leziuni în zona capului.

Vasile Ilișescu și Mihai Iftime nu efectuau activități comerciale sau de exploatare forestieră, aceștia nefiind angajați ai vreunei societăți comerciale. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”. (D.Z.)

 

Vezi si

Dezbatere publică privind traseul centurii Gura Humorului

Centura orașului Gura Humorului va face parte din Autostrada Nordului, dar traseul stabilit de firmele …

One comment

  1. Asa se munceste in tara noastra si in final nu e vinovat nimeni.Era cu TAF–ul prin padure in timpul liber, se plimba.Tot probabil era si modificat, neavand nimic omologat pe utilaj.
    S-au pus la punct legile silvice si garda forestiera isi face treaba!!!