Friday , May 31 2024

A murit în timp ce curăța o fântână din Frasin

Vineri dimineață, în jurul orei 10.00, polițiștii au fost anunțați prin 112 despre faptul că un bărbat a intrat în fântâna aflată în anexa unui magazin din Frasin, pentru a o curăța, i s-a făcut rău și probabil a decedat.

Camciuc Gavril din orașul Frasin, efectua lucrări de  curățare a fântânilor , ocazional, de aproximativ 7 ani, nefiind autorizat în acest sens.  Vineri, acesta, împreună cu fratele său, a început lucrările de curățare a fântânii respective, iar în jurul orei 10, cu ajutorul unei frânghii, a coborât în fântâna adâncă de aproximativ 5 metri, fără a lua nicio măsură de siguranță. După aproximativ 3 metri de coborâre, i s-a făcut rău și a căzut în șezut în fântână, fiind în stare de inconștiență. Fratele său care era pe malul fântânii a început să strige la el fără nici un răspuns, după care a fost apelat serviciul de urgență 112.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul ISU Bucovina, Garda de intervenție Gura Humorului și un echipaj SMURD.

Ulterior  pompierii militari au reușit scoaterea victimei din fântână, fără semne vitale, s-a încercat resuscitarea acestuia,  dar la orele 11:30 a fost declarat decesul.

Cu ocazia examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență.  Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a dispus efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului. (O.S.)

 

 

Vezi si

Lansare de candidat liberal la Primăria Gălănești, în prezența lui Gheorghe Flutur. Elena Coroamă promite să aducă apă, canalizare și gaz metan în comună

Președintele PNL, Gheorghe Flutur, a participat joi la lansarea candidaturii pentru Primăria Gălănești a Elenei …