Sunday , February 5 2023

Un băiat de 15 ani din Ucraina a murit după ce a căzut de pe bicicletă, în pădurea Zamca

Duminică dupa-amiază, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un adolescent ar fi suferit leziuni corporale după ce a căzut de pe o bicicletă într-o locație care nu a putut fi specificată, iar acesta ar fi transportat cu o mașină în parcarea magazinului Selgross pentru a fi preluat de către o ambulanță.

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat în parcarea magazinului Selgross de pe str. Cernăuți dinSuceava unde a găsit un tânăr care primea îngrijiri medicale de urgență de către lucrătorii unui echipaj SMURD.

În urma investigațiilor specifice s-a stabilit că minorul K. Andrei, de 15 ani, cetățean ucrainean, a căzut de pe o bicicletă în timp ce cobora o pantă pe o alee din pământ bătătorit din pădurea Zamca, în apropiere de str. Mihail Sadoveanu din Suceava, suferind leziuni.

Evenimentul a avut loc la ora 16.05. Locul producerii evenimentului nu este pe un drum public, astfel nu îndeplinește condițiile constituirii unui accident rutier.

Cel în cauză a fost preluat din parcarea Selgros de către echipajul SMURD şi transprtat la Spitalul Judeţean Suceava – Secţia Unitatea de primiri Urgenţe pentru acordarea de îngrijiri medicale. La ora 17.59 s-a constatat decesul susnumitului.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …