Friday , October 7 2022

Un autocar Atlassib de la Suceava, implicat într-un accident la Iaşi

accident iasi 1 [800x600]

Un sucevean care conducea un autocar al firmei Atlassib s-a izbit într-un utilaj de deszăpezire, în localitatea Gâşteşti din judeţul Iaşi . In urma impactului, şoferul utilajului a fost rănit, fiind transportat cu ambulanţa la spital
Un sucevean a fost implicat, în noaptea de miercuri spre joi, într-un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Gâşteşti, judeţul Iaşi. In urma impactului, o persoană a fost rănită şi transportată la Spitalul Municipal Paşcani. In jurul orei 00.00, Vasile S., de 33 de ani, din municipiul Suceava, în timp conducea au autocar al firmei Atlassib, la coborârea unei pante nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu un utilaj de deszăpezire care se deplasa în zona Codrii Paşcaniului. Din declaraţiile suceveanului, autocarul a fost agăţat de lama utilajului de deszăpezire.
Soferul utilajului, Ionuţ B., de 29 de ani, din comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi, a fost transportat la Spitalul Municipal Paşcani pentru a primi îngrijiri medicale. El a suferit un traumatism cranio – cerebral cu pierderea cunoştinţei şi a rămas internat la Chirurgie.
Poliţiştii ieşeni au deschis o anchetă, întocmind pe numele suceveanului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ambii şoferi au fost tesaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la spital le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. In autocarul firmei Atlassib nu erau pasageri, iar şoferul se îndrepta spre Bârlad. (C.Z.)

Vezi si

Dezbatere publică privind traseul centurii Gura Humorului

Centura orașului Gura Humorului va face parte din Autostrada Nordului, dar traseul stabilit de firmele …