Saturday , February 4 2023

Un Audi a derapat pe Calea Unirii și s-a izbit într-un stâlp de electricitate

Soferul a fost rănit ușor. Mașina avea cauciucurile din față foarte uzate, iar pe spate avea cauciucuri de vară

Haosul creat în trafic de ninsoarea din week-end a condus la multe incidente rutiere, mașini derapate, răsturnate, tamponări.

Duminică dimineață, la ora 08.00, Valentin N., de 34 ani, din comuna Ipotești, în timp ce conducea autovehiculul Audi pe Calea Unirii din Suceava, având direcția de deplasare dinspre centrul municipiului spre cartierul Burdujeni, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate din beton de pe partea dreaptă a drumului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a transportat autovehiculul Audi în curtea bisericii “Sf. Gheorghe” de pe strada Jean Bart, apoi s-a deplasat cu autovehiculul soției sale la Spitalul Județean Suceava, unde a solicitat îngrijiri medicale. El a fost diagnosticat cu „traumatism toraco-abdominal”, dar nu a rămas  internat.

În momentul producerii accidentului, mașina era echipată cu cauciucuri de vară pe partea din spate, iar cauciucurile de pe față aveau o uzură accentuată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …