Wednesday , February 1 2023

Un atacator inarmat cu un cutit a jefuit farmacia Catena din centrul Sucevei. Individul a fost prins doua ceasuri mai tarziu la o sala de jocuri

Luni seara, la ora 19:23, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112, despre faptul că la farmacia Catena din centrul municipiului a avut loc un jaf, comis de către un bărbat necunoscut.

În urma sesizării, au fost alertate toate echipajele de poliție din mediul urban și rural și s-a constituit o echipă operativă pentru cercetarea evenimentului, iar din primele verificări a reieșit ca în jurul orei 19:20, în interiorul farmaciei Catena situată pe esplanada din centrul Sucevei, a pătruns un bărbat necunoscut, care s-a apropiat de una din farmacistele aflate în serviciu și prin amenințarea cu un cuțit, a tras-o cu forța spre casa de marcat. Amenințând-o și pe cea de-a doua angajată, bărbatul a solicitat să i se dea banii proveniți din încasări. Acesta a condus cele două farmaciste în spatele tejghelei, ținând amenințător un cuțit, iar de acolo a sustras din casa de marcat suma de aproximativ 680 lei, după care a încercat să părăsească farmacia. Unul dintre clienții aflați în interior a încercat să blocheze ieșirea autorului, ținând ușa de acces. Bărbatul necunoscut s-a lovit violent de ușă, după care a revenit lângă una din farmaciste și a amenințat-o din nou cu cuțitul, pentru a-și asigura scăparea. Sub presiunea amenințărilor, clientul l-a lăsat pe autor să părăsească farmacia, îndreptându-se într-o direcție necunoscută.

În urma activităților specifice desfășurate pe raza municipiului Suceava, a fost identificată în jurul orelor 21.30, în sala de jocuri situată în incinta E-Gros Suceava, o persoană ce corespundea semnalmentelor autorului faptei. Persoana respectivă, identificată ulterior în persoana lui T. Cristian de 33 ani din oraș Broșteni, deși se manifesta violent și avea asupra sa un cuțit, s-a reușit imobilizarea acestuia și conducerea sa la sediul Poliției Municipiului Suceava.

În urma probatoriului administrat în cauză, Poliția Municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de suspectul Tumurug Cristian sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Cercetările urmează a fi continuate de către Poliția Municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale, iar suspectul Tumurug Cristian va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru a fi dispuse măsurile legale care se impun.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie calificată”.

Vezi si

Sindicaliști din învățământul sucevean vor protesta azi în fața Guvernului pentru salarii decente

Azi, începând cu ora 12.00, circa 1.000 de sindicaliști din sistemul de învățământ vor picheta …

One comment

  1. Nu e periculos, s-a uitat la prea multe filme de acțiune și a pus în practica,,,, la noi în România, i-a ieșit..