Saturday , July 13 2024

Un angajat al unei firme de mobilă a furat 13.000 de euro uitați de un client într-o comodă returnată

Bărbatul a găsit în interiorul unei comode returnate de un client o borsetă în care se aflau sumele de 12.000 de euro și 4.500 de lei. Când păgubiții și-au dat seama că au trimis mobila înapoi cu tot cu bani, au mers la firma respectivă, dar în comodă au găsit borseta goală. După ce a fost chemată poliția, a fost depistat un angajat care a luat banii, suma fiind recuperată în totalitateeuro

La data de 20 iulie 2018, la ora 09.38, Adina U., din orașul Salcea, a reclamat prin 112 faptul că a avut într-o mobilă o borsetă cu suma de 13.000 de euro, mobilă pe care a returnat-o, iar în momentul când s-a întors la ­socie­tatea unde a returnat mobila, a găsit borseta, dar fără suma de bani din interior. Din verificările polițiștilor a rezultat că în cursul zilei de 9 iulie a.c., reclamanta a achiziționat de la SC Molro SRL cu sediul în municipiul Suceava, o comodă cu sertare, pe care a transportat-o la imobilul fratelui său Corneliu C., de 37 ani, din orașul Salcea, dar în momentul când mobila a fost asamblată s-a constatat că aceasta prezenta un defect din fabrică. Femeia a luat legătura cu reprezentanții societății stabilind să o înlocuiască la o dată ulterioară. În acest timp, în sertarele comodei, Corneliu C. a depozitat mai multe bunuri, printre care și o borsetă, în care se aflau acte, precum și sumele de 12.000 de euro și 4.500 de lei.

La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 15.00, la domiciliul lui Corneliu C. s-au prezentat doi angajați ai SC Morlo SRL, care au ridicat mobila și au transportat-o la sediul din Suceava. Ulterior, bărbatul și-a dat seama că a uitat să ia borseta cu banii și actele din sertar. În jurul orei 21.20 acesta a luat legătura telefonic cu reprezentanții societății, care i-au spus să se prezinte la sediul societății, a doua zi, pe la ora 09.00.

In cursul zilei de 20 iulie 2018, când Adina U. și Corneliu U. s-au prezentat la sediul societății respective, au găsit borseta într-unul dintre sertarele mobilei, dar fără sumele de 12.000 de euro și 4.500 de lei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. In aceeași zi, în urma măsurilor întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat în persoana lui Nicolae Robu, de 40 de ani, angajat al SC Molro SRL, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. (Dănuț ZUZEAC)

Vezi si

”Englez” din Izvoarele Sucevei, reținut după ce a provocat un accident. N-are permis, era beat pulbere și a refuzat recoltarea de sânge

Joi seara,  la ora 2305, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată că un autoturism …