Sunday , January 29 2023

Un angajat al unei firme de mobilă a furat 13.000 de euro uitați de un client într-o comodă returnată

Bărbatul a găsit în interiorul unei comode returnate de un client o borsetă în care se aflau sumele de 12.000 de euro și 4.500 de lei. Când păgubiții și-au dat seama că au trimis mobila înapoi cu tot cu bani, au mers la firma respectivă, dar în comodă au găsit borseta goală. După ce a fost chemată poliția, a fost depistat un angajat care a luat banii, suma fiind recuperată în totalitateeuro

La data de 20 iulie 2018, la ora 09.38, Adina U., din orașul Salcea, a reclamat prin 112 faptul că a avut într-o mobilă o borsetă cu suma de 13.000 de euro, mobilă pe care a returnat-o, iar în momentul când s-a întors la ­socie­tatea unde a returnat mobila, a găsit borseta, dar fără suma de bani din interior. Din verificările polițiștilor a rezultat că în cursul zilei de 9 iulie a.c., reclamanta a achiziționat de la SC Molro SRL cu sediul în municipiul Suceava, o comodă cu sertare, pe care a transportat-o la imobilul fratelui său Corneliu C., de 37 ani, din orașul Salcea, dar în momentul când mobila a fost asamblată s-a constatat că aceasta prezenta un defect din fabrică. Femeia a luat legătura cu reprezentanții societății stabilind să o înlocuiască la o dată ulterioară. În acest timp, în sertarele comodei, Corneliu C. a depozitat mai multe bunuri, printre care și o borsetă, în care se aflau acte, precum și sumele de 12.000 de euro și 4.500 de lei.

La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 15.00, la domiciliul lui Corneliu C. s-au prezentat doi angajați ai SC Morlo SRL, care au ridicat mobila și au transportat-o la sediul din Suceava. Ulterior, bărbatul și-a dat seama că a uitat să ia borseta cu banii și actele din sertar. În jurul orei 21.20 acesta a luat legătura telefonic cu reprezentanții societății, care i-au spus să se prezinte la sediul societății, a doua zi, pe la ora 09.00.

In cursul zilei de 20 iulie 2018, când Adina U. și Corneliu U. s-au prezentat la sediul societății respective, au găsit borseta într-unul dintre sertarele mobilei, dar fără sumele de 12.000 de euro și 4.500 de lei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. In aceeași zi, în urma măsurilor întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat în persoana lui Nicolae Robu, de 40 de ani, angajat al SC Molro SRL, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. (Dănuț ZUZEAC)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …