Friday , April 12 2024

Un adolescent mort într-un accident rutier, suspect în mai multe furturi comise la Volovăț

Iulian Olari, de 17 ani și Rafael B., de 16 ani, ambii din comuna Volovăț, sunt suspectați de polițiști că ar fi comis mai multe furturi pe raza localității de domiciliu. Primul adolescent a murit în urmă cu o lună de zile într-un accident rutier, pe care tot el l-a produs, după ce s-a urcat fără permis la volanul unei mașini  

 accident


La data de 21 martie 2016, în urma cercetărilor făcute de agenții Secției nr.3 de Poliție Rurală Marginea cu privire la furturile comise la începutul anului 2016, de persoane necunoscute, din trei locuințe de pe raza comunei Volovăț, au fost identificați autorii faptelor ca fiind doi minori, Rafael B., de 16 ani și Iulian Olari, de 17 ani, ambii din Volovăț, ultimul mort într-un accident rutier produs la data de 25 februarie a.c.
La data de 24 ianuarie 2016, cei doi au pătruns prin efracție în locuința Mariei B., de unde au furat suma de 400 de lei și trei telefoane mobile, prejudiciul total fiind de 700 de lei. In noaptea de 20 spre 21 februarie a.c., Rafael B. și Iulian Olari au pătruns prin efracție în locuința lui Constantin C., de unde au sustras suma de 2.000 de lei. In noaptea de 18 spre 19 martie 2016, Rafael B. a intrat prin efracție în casa Silviei B., unde a răscolit bunurile din interior, fără a sustrage obiecte sau valori. In noaptea de 23 spre 24 mai 2015, cei doi minori au pătruns în curtea lui Costel H., i-au distrus ușa de la casă, iar din interiorul locuinței i-au furat un laptop în valoare de 1.200 de lei. Alte două furturi au fost comise în cursul lunii februarie 2016, din locuințele lui Gheorghe B. și Domnica B., care nu au fost reclamate inițial de către părțile vătămate, însă urmează să fie întocmite dosare penale.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale a suspecților și soluționarea procedurală a dosarelor penale.
Amintim că la data de 25 februarie 2016, în jurul orei 18.40, un grav accident de circulație s-a produs pe raza localității Volovăț, un tânăr pierzându-și viața într-un mod cumplit. Iulian Olari, de 17 ani, din localitate, fără a avea permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul Nissan Primera, cu volan pe dreapta, pe DJ 178, pe raza comunei Volovăț, pe drum drept, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă, a ajuns în șanț, unde a lovit un podeț, după care a revenit pe carosabil, unde s-a răsturnat de mai multe ori, vehiculul oprindu-se pe cupolă. Tânărul de 17 ani și un alt adolescent de 15 ani, Marius B., tot din Volovăț, nu purtau centuri de siguranță, fiind aruncați prin geamurile mașinii. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe pentru a le acorda celor doi îngrijiri medicale, însă din nefericire, pentru Iulian Olari nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiți să constate decesul acestuia. Marius B. a fost transportat la Spitalul din Rădăuți, iar de acolo a fost transferat la Spitalul Județean Suceava. Conform martorilor, Iulian Olari ar fi cumpărat autoturismul Nissan, cu o săptămână înainte de producerea accidentului, de la o persoană din Rădăuți, chiar dacă el nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. (Dănuț ZUZEAC)

Vezi si

Ioan Stan, reales președinte al PSD Suceava. Ciolacu: Nea Stane, rupe-i!

Vineri, la Conferința Județeană de alegeri PSD Suceava, senatorul Ioan Stan a fost reales, în …

One comment

  1. Toti sunt niste excroci si oameni care au doar dorinta de imbogatire.Condamnarea lor sa fie insa urmata de confiscarea averilor dobandite prin inselaciune si santaj