Saturday , January 28 2023

Un adolescent din Dolhasca s-a electrocutat când a atins poarta casei

Un băiat de 14 ani s-a electrocutat de poarta casei sale, după ce un fir neizolat a atins suportul metalic al porţiiambulanta

La data de 27 iunie 2018, la ora 23.13, prin 112, s-a anunţat faptul că Gabriel T., de 14 ani, din oraşul Dolhasca, s-a electrocutat. In urma cercetărilor făcute de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 27 iunie a.c., pe la ora 23.00, minorul a intenţionat să părăsească incinta locuinţei sale, iar în momentul în care a pus mâna pe poartă, s-a electrocutat.

Din investigaţiile agenţilor a mai reieşit că la locuinţa lui Gabriel T. au fost făcute în urmă cu puţin timp nişte lucrări, ocazie cu care s-ar fi desprins un fir de curent, iar părinţii săi ar fi legat înapoi firul superficial, lăsându-l neizolat.

În circumstanţe necunoscute acest fir s-ar fi desprins şi ar fi căzut pe suportul metalic de care aparţine şi poarta pe care Gabriel T. ar fi intenţionat să părăsească incinta locuinţei, iar în momentul în care acesta a pus mâna pe poartă s-a electrocutat.

Leziunile suferite de minor au produs o rană la nivelul gâtului, care a impus transportarea sa la Spitalul Municipal Fălticeni. Se pare că rana s-a produs din cauza ieşirii curentului electric din corpul băiatului. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă. (D.Z.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …