Sunday , December 4 2022

Un adolescent a fost sechestrat şi bătut după ce l-a lovit pe vărul său

Un băiat de 14 ani, din Baia, a fost sechestrat şi bătut de doi consăteni, după ce l-a lovit pe un văr de-al său. Unul dintre agresori a fost reţinut masina-politia-rutiera

Poliţiştii au reţinut un individ care ar fi sechestrat şi bătut un adolescent care a fost implicat într-o altercaţie pe raza comunei Baia. În continuarea cercetărilor făcute cu privire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe din data de 1 ianuarie 2018, a cărei victimă a fost minorul Andrei P., de 14 ani, din comuna Baia, poliţiştii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Mălini au stabilit că în seara de 31 decembrie 2017, Andrei P. s-a întâlnit cu verii săi Samir B. şi Gelu V., ocazie cu care cel din urmă a fost bătut de primii doi. La data de 1 ianuarie 2018, pe la ora 21.30, Andrei P. era într-un bar din comuna Baia, ocazie cu care a fost abordat de Marius Ghiuriţă Badea, de 27 de ani şi Constantin Pădureanu, de 24 de ani, ambii din comuna Baia, care l-au cărat cu forţa pe minor într-o maşină cu care l-au dus la domiciliul familiei lui Gelu V.. Pe drum, el a fost lovit de mai multe ori de către cei doi indivizi, iar la domiciliu a fost obligat să-şi ceară iertare pentru cele făcute.

La data de 14 ianuarie 2018, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a confirmat continuarea urmăririi penale faţă de Marius Ghiuriţă Badea pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „lipsire de libertate în mod ilegal”. De asemenea, procu­rorii au dispus efectuarea de cer­cetări faţă de Constantin Pădurean pentru comiterea infracţiunii de „complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal”.

In cursul zilei de 15 ianuarie 2018, poliţiştii din Mălini i-au audiat pe cei doi suspecţi, faţă de Marius Ghiuriţă Badea au emis o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri urma să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Individul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava. (D.Z.)

 

Vezi si

Recomandări ale polițiștilor suceveni pentru șoferii nevoiți să circule pe ceață, polei sau ninsoare 

Polițiștii suceveni atrag atenția cu privire la faptul că în această perioada a anului îşi …