Wednesday , December 7 2022

Un accident grav, petrecut duminica, a dus la moartea unui copil de patru ani

O feti]\ de patru ani a murit `n C=mpulung Moldovenesc, duminic\ dup\-amiaz\, `n timp ce `ncerca s\ traverseze strada prin loc nepermis, fiind l\sat\ nesupravegheat\ de p\rin]i
Serviciul Jude]ean de Ambulan]\ Suceava a raportat Direc]iei de S\n\tate Public\ un accident rutier care s-au petrecut `n cursul zilei de duminic\ [i care a dus la decesul unei feti]e minore. Acest lucru se `nt=mpl\ dup\ ce chiar s\pt\m=na trecut\ reprezentan]ii DSP au tras un semnal de alarm\ `n cadrul unei conferin]e de pres\ `n leg\tur\ cu num\rul tot mai mare de copii care ajung la spital dup\ ce `nghit diverse substan]e periculoase l\sate la `ndem=na lor. Purt\torul de cuv=nt al DSP, Adrian Popescu, a atras aten]ia p\rin]ilor astfel `nc=t acest gen de evenimente s\ fie evitate prin supravegherea mai strict\ a copiilor.
Accidentul rutier petrecut duminic\ a avut acest deznod\m=nt nefericit tocmai din cauza unui astfel de moment de neaten]ie. Inspectoratul Jude]ean de Poli]ie Suceava a transmis c\ evenimentul s-a petrecut duminic\ `n jurul orei 18.25, pe strada Calea Transilvaniei din municipiul C=mpulung Moldovenesc. Augustin E., `n v=rst\ de 32 de ani, conducea un taxi c=nd a surprins [i a accidentat-o mortal pe minora B.G., `n v=rst\ de numai patru ani. Aceasta a fost l\sat\ nesupravegheat\ [i a traversat strada prin loc nepermis. Echipajul de ambulan]\ sosit la fa]a locului a constatat decesul micu]ei, din cauza unui traumatism cranio-cerebral deosebit de grav, cu hemoragie la nivelul ambelor urechi. {oferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. (Andreea DIACONU)

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …