Ultimele detalii despre starea politistului Ciprian Sfichi

reportersite
08 decembrie 2017, 12:05

Starea polițistului Dan Ciprian Sfichi, rănit marți în timpul unei misiuni în Rădăuți, este în continuare critică, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași, Marius Dabija.

Politistul Ciprian SfichiPotrivit medicului neurochirurg, polițistul sucevean se află în continuare la Terapie Intensivă, unde este ținut în comă indusă, prognosticul fiind în continuare rezervat.

„Pacientul este stabil, intubat, ventilat. Rămâne în aceeași stare critică. Nu a apărut nicio modificare nici în bine, nici în rău. El este stabil hemodinamic și este susținut de aparate”, a spus Marius Dabija pentru Agerpres.

Polițistul de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava a fost grav rănit, marți dimineață, după ce a fost atacat cu o sabie de traficantul de droguri Alexandru Hutuleac, în timpul unei percheziții ce se desfășura la Rădăuți, in casa interlopului.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale, fiind efectuate opt percheziții domiciliare.

La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate l-a atacat și rănit, cu o sabie, pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, „rănindu-l foarte grav la cap și braț”, conform IPJ Suceava.