Thursday , February 9 2023

Ultima ședință a Consiliului Local Suceava s-a incheiat cu un pahar de sampanie

Miercuri după-amiază s-a desfășurat ultima ședință ordinară a Consiliului Local Suceava din mandatul 2016 – 2020. Spre deosebire de majoritatea ședințelor precedente din acest mandat, ultima a fost una liniștită și au fost aprobate toate proiectele înscrise pe ordinea de zi.

Consilierul PSD Gabriel Buciac – care a prins încă un mandat și a menționat că în viitorul deliberativ social-democrații vor face o opoziție constructivă și vor sancționa orice derapaj – a mulțumit, totuși, pentru colaborare.

Replica primarului PNL Ion Lungu nu s-a lăsat așteptată, el spunându-i că a trecut campania electorală și că „până acum nu s-a simțit” că se face opoziție constructivă din partea PSD.

În noul deliberativ vor fi nouă reprezentanți ai PNL (față de 10 câți au fost din 2016 încoace), cinci ai PSD (față de 8 câți au fost din 2016 încoace), patru ai PMP (dublu față de ce a câștigat partidul în 2016), trei ai USR și doi ai Pro România, aceste două partide fiind înființate după 2016. La finalul ședinței, toți consilierii au ciocnit un pahar de șampanie cu primarul Ion Lungu. (D.P.)

secretarasite

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …